REA-shopping, julklappar och lov.

Mina bästa julklappar.
Älskar den! En skål/boul att dricka kaffe ur. Min älskade kusin har gjort den.

Alltså. Inga ord behövs. En macbook air.
Vita birkenstock. Coolt. Bruna fötter och ben. Ping!
Bästa hudvården! Använder som bodylotion till både mig o tjejerna. Använder även i annsiktet. Perfekt för mig som är en torrboll och har atopiska eksem. Ni som är torra, tänk på att den ingrediens som står först i innehållsförteckning på hudvård, är det som det finns mest av i. 99.9% är det Aqua = vatten = uttorkande. Just saying.....
Filippa tyckte att lego var bland de bästa klapparna. 
Jättekul att bygga ihop! Friends lego i all ära. Men när tjejerna sov hos farmor och farfar fick de med sig sin pappas gamla lego hem (typ 4 kg!) så underbart att de sparat det! Vi har suttit och byggt alla 4 ikväll! Skitkul rent ut sagt!
vi hann med Ikea för någon dag sen, köpte de ganska fula men praktiska förvaringsmöbeln trofast till tjejerna. Perfekta backar för lego/playmobil/sylvanian som tjejerna börjat leka med.
Filippa på Ikea i, hemstickad regnbågsmössa, hm kappa, klänning från mini a Ture, jeans från hm, och uggs. Slappt cool.
Isabell på Ikea i ikks jacka, ikks klänning, hm jeans och några slags uggsliknande skor från campadre.

Jag har rea shoppat på babyshop.
Det här. Tunika o jeans från scotch n rebelle. Väst från NONO, skor från danska angulus. Jeansen åker tibax, var inte alls coola i verkligheten. Skorna är att dö för! Snyggdöden! 
Isabell kommer få ett par i guld/brons. De är på väg från oii.
I övrigt har vi idag åkt skridskor alla 4. Måste säga att Isabell 2.5 år var imponerande, första gången på grillor idag och hon har lärt sig att stå själv. Hon har fått sin pappas gamla hockeygener Tror jag.😊 

Cool och självklar i sina rör. Precis som pappa❤️
Jag och Filippa är lite mer.....vingliga och pipiga....hahaha....vi trivs bättre med pyssliga grejer. Men såklart gillar vi skridskor oxå.
Over and out.
Kategori: Attack hemma kidmattack
Taggar: Ikea angulus barnrum danskt familj lego rea scotch n rebelle shopping skridskor