En flytt som går i februari.

Yes.
Vi flyttar efter årsskiftet.
En fyra med uteplats.
Längtar!
Helt nybyggt barnen får varsitt rum.
Ska bli så roligt att få göra fint, välja möbler och faktiskt bygga upp ett snyggt hem igen. Nu börjar barnen bli så stora att det känns kul att lägga tid, engagemang och pengar på inredning.
Jag spånar och gogglar, letar, söker och drömmer.

Men det är en stund kvar, och vi har inte ens varit inne i lägenheten ännu eftersom det är ett nybygge. Kan ju inte bestämma oss såklart innan vi varit inne och känt efter i lägenheten. 
Men ideer kan man ju ha innan😊
Här är lite ideer på typ av möbler jag skulle önska.

Vardagsrummet. Älskar den turkosa soffan! Men kanske kommer man tröttna på färgen.....
"Äkta" matta har vi redan i liknande färgskala som på bilden. Lampan är en gammal önskan som aldrig platsat förr. Soffbordet känns neutralt och mjukt. Tycker soffbord är svårt annars. Vill även ha låga vita billybokhyllor med böcker i. Neutral och snyggt med låga.

Köket.  Kaklet i köket är ljusgrått, bänkskivorna mellangrå, vita skåpluckor, rostfria vitvaror (diskmaskin,ugn,kyl,frys) alla väggar i hela lägenheten är vita.

Badrummet. Älskar svart/vit rutigt golv! Svart toalettlock är en måste i ett sånt här badrum. Ovanför tvättmaskinen och torktummlaren är det en svart bänksiva. Jag vill även sätta ett svart hyllplan ovanför dörren där jag tänkte ställa hela min samling felix the cat figurer.

Som ni ser är det inte direkt någon genomgående stil😊 utan mer ett hopplock av sånt vi gillar. Gillart. Blir personligt och lite "roligt spretigt"
Vi får se.

Kategori: Attack hemma
Taggar: flytta inreda längtar