Sociala medier.

Jag älskar sociala medier! Jag lär mig massor om andra, jag hittar nya intressanta saker, jag håller kontakt med folk etc etc. Jag är med i flera grupper på facebook. Blandannat en stor diskussionsgrupp som heter nåt i stil med "föräldrar & barn". För några dagar sen la jag upp en bild där på Filippa och Isabell när de åt en kanelbulle till lunch. 

Och skrev typ "lunch i farten" elr något liknande. Jag visste ju att det skulle komma åsikter ganska snabbt. Och det gjorde det. De allra flesta var åt hållet "mysigt", "lyxigt", "så är det ibland" etc. Men några var såklart "hur kan du?!", "jag skulle ALDRIG", "inte ok" etc. Jag tycker inte heller att kanelbulle är den bästa lunchen i världen såklart😊 men jag ser inte heller att det går någon nöd på mina tjejer. De är friska normala vanliga kids i välfärdssverige. De kommer inte bli undernärda, lida av fetma, tappa tänderna, eller bli sockerberonde (likt en heroinist) av en kanelbullelunch. Det går bra lixom.
Jag bryr mig inte om att någon tyckte jag var egoistisk, planerade dåligt, elr valde fel typ av "mat" till mina barn. Blir inte sårad elr känner mig utpekad, kränkt, uthängd elr påhoppad, det bekommer mg helt inte helt enkelt.
Där emot blir jag faschinerad!! Och undrar. Vad handlar detta om? För jag tror ju givetvis inte på att NÅGON förälder är så perfekt att de ALLTID ger rätt typ av mat alla måltider i veckan?! Elr att någon förälder överhuvudtaget följer precis alla rekomendationer, principer, teorier, etc. Det är omöjligt och omänskligt (i mina ögon) 
Så vad handlar det om? Varför är många så rädda för att vara ärliga? Rädda för att bli dömda gissar jag. Det intressanta är att de som är mest rädda är ofta de som dömer mest. Precis som att om de gör det som de är mest rädda för att bli utsatta för själva, så skyddar de sig?! Lite som jag tror att mobbing fungerar.
Jag tycker det är superintressant just i sociala medier, där du kan läsa en kort text/uppdatering och efter massor av kommentarer. Ofta ofta hårda dömanden, men utan att ha en aning om bakgrund, förutsättningar, omständigheter etc. Och om du upplyser om detta, möts du OFTA av en något slag av helt oförstående? Vad gäller
Min kanelbullelunch så var det en person som undrade "vad i hela världen skulle komma i mellan att ge mina barn en näringsriktig lunch?" Den personen kunde inte komma på en enda grej/situation/andledning i HELA VÄRLDEN!!    ? I min värld helt otroligt. Faschinerande. Världen måste ju då vara en fyrkantig liten låda. Wow! 
Mycket spännande.

Kategori: Attack
Taggar: facebook kanelbullelunch sociala medier
1 Anonym:

skriven

Lovely Miffi!!!!!!!!!

3 Anonym:

skriven

Lovely Miffi!!!!!!!!!

Svar: Tack😘
Magriffe Attack

5 Anonym:

skriven

Var det ekologiska kanelbullar?

7 Mirjam :

skriven

Men HUUUUR kunde du ;) hahaha älskart

2 Anonym

skriven

Lovely Miffi!!!!!!!!!

4 Anonym

skriven

Var det ekologiska kanelbullar?

6 Anonym

skriven

Var det ekologiska kanelbullar?

Svar: Hahahahaha!!! Nä tyvärr😏
Magriffe Attack

8 Mirjam

skriven

Men HUUUUR kunde du ;) hahaha älskart

Svar: 🙈😜
Magriffe Attack