Såååå.....Formex då.

Igår var jag för första gången i mitt liv på Formex. Blev medbjuden av en av mina bästa vänner som skulle dit för sitt jobbs räkning.
Galet stort! Och ALLT fanns!
Jag var mest intresserad av barnkläder och inredning. 
Vi började strukturerat gå genom gångarna, min vän är en mycket erfaren  mässbesökare. Tur! För jag hade lätt kunnat studsa runt helt planlöst, som en ivrig unge i candyland. 
Jag är ingen expert, men jag upplevde att det inte var så mycket nytt. Shabby Chick, industri, råa material rostig metall och grovt trä, pasteller, retro, kuddar med djurmotiv, mönstrade sängkläder (paisley) ja, i stort sett samma saker som du hittar i butiker nu.
Barnkläder som visade aw15 som jag var mest intresserad av var, marmar, bobo choses, the brand, moderska huset, popupshop. Det finns en outtalad regel, fota inte. Jag gjorde inte det. Tycker att alla märkena forsätter på "sin linje" och som vanligt gillar jag något från alla. Sällan en hel kollektion som jag faller för. Marmar med sin underbara mjuka kvalité, popup med sina djurmotiv, bobo med sin egna coola still, the brand med coola roliga tryck och moderska med sin originalitet. Nytt för mig var ett danskt (såklart) märke,rainbow and snow, fantastiska skor!!! Måste forska vidare om detta märke. Danskarna är helt outstanding när det gäller skor.
Något som gjorde intryck var how to kiss a frog. Tyckte mycket om dem när jag upptäckte dem 2010. Sen har mitt intresse svalnat, lite FÖR romantisk stil för min smak. Men som alltid har jag hittat något plagg jag gillar. Aw15 upplevde jag som lite tuffare i htkaf. Kul! Hittade en liten jacka i bombarjackaModell som just nu är ett måste i höst för min del. Den var både cool och gullig, precis min smak. Det är möjligt att htkaf har "tuffat" till sig redan utan att jag upptäckt det. Finns så många grymma märken att jag lixom "skjutit dem åt sidan" lite. 
Vi lunchade med bästa Jessica från regnbågens barnkläder. Hon har och kommer fortsätta ha, dessa supercoola lampor hos sig. Tips!👌

Sen susade vi förbi Malin på kids agency, som hade sin monter för mp-socks och maxomorra. Mp kommer med att par glittriga strumpbyxor till hösten som jag MÅsTE ha! De kommer vara ultimata till Isabells mini rodini jacka med oreange tigrar på. Isabell fick en gullig klänning av Malin, från freds world. Hon älskar den! Det första min lilla känsliga 2.5-åring sa när hon provade, "mamma! Den e så mjuk!" Hon ville inte ta av den! Ville sova i den! När jag till slut lirkat av den, hytte hon med fingret mot mig o sa "mamma! INTE tvätta! Ska ha imorrn på förskolan" kan varmt rekomendera om du har ett barn (som isabell) är känslig för sömmar, strävhet, sitta åt etc.

Här är ett axplock av grejer jag såg och gillade, men såklart noterade jag inte från var?! Haha! Bättre förberedd nästa Formex.
Ok, fast detta är littlephant, det vet vi ju.Dödskär i denna. Mayby Some day....
kudde man blir glad av.
sängkläder man vill sova i.
filt och kuddar man vill ha på en gosig uteplats.
marockanska skinntofflor man vill sätta ner solbruna fötter i.
marockanska skinntofflor man vill sätta ner solbruna fötter i, som jag gick hem och köpte på eBay för 208kr inkl frakt.👌 
Och det var det.
Formex nästa år? Absolut om jag får möjlighet.
Happy friday!
Kategori: Attack hemma kidmattack
Taggar: Formex barnkläder bobo choses danska barnkläder freds world how to kiss a frog kids agency marmar moderska huset organic cotton the brand
1 Gabriella:

skriven

Jag var också på Formex i år och blev helt stum över hur mycket det finns att titta på. Jag missade säkert en hel del men koncentrerade mig på kids & toys avdelningen. Såg också de där ananaslamporna - tyckte de var supecoola!
Jag hittade faktiskt en helt fantastisk monter med ett nytt barnklädesmärke som heter Luna & Juliet. Jag tänkte på det du skrev om mjuka barnkläder och deras kläder var så sjukt mjuka. Precis som kläder som är tvättade hundratals gånger. Jättefina med cirkustema på som passar lika bra på pojkar som flickor. Ska helt klart köpa hem några plagg till mina kids!
Kolla på www.lunaandjuliet.se

Svar: Åhå! Tack snälla för tips!!!
Magriffe Attack

2 Malin Steding

skriven

Du skulle ha varit förbi vår monter och kollat in våran barnklädeskollektion som släpps i januari 2016. Kolla på vår webshop: www.lunaandjuliet.se och vår pinterestsida: https://www.pinterest.com/lunaandjuliet/the-circus-collection/

Kram Malin

Svar: Åh! Spännande! Synd att jag missade 😟
Magriffe Attack