Utförsäljningar, outfits och första advent.

I fredags var jag på mini Rodinis utförsäljning. Hade innan fått se fina bilder av god shopping från de som var på VIP-utförsäljningen. Kändes roligt, som ett bra utbud. Jag är ju som bekant mest förtjust i deras ytterplagg och jeans. Bara enstaka mönster/print på kläderna. Visste att jag skulle köpa jeans till Filippa och hoppades att kanske hitta en pico-jacka i lila. En utförsäljning är utförsäljning, och man får fynda bland det som finna, så är det ju. 
Jag stod i kön och fick träffa flera härliga roliga tjejer som jag annars bara "träffat" i olika snackisgrupper på fb. Det gjorde helt klart dagen! För utförsäljningen i sig var inte någon hit tyvärr. Jag var en av de 20 första in på fredagen, men det kändes som att komma in sista dagen på en utförsäljning. Jätte utplockat. Lite trist, eftersom bilderna från VIP-shoppingen såg så "lovande" ut. Jag kom hem med 2 par jeans till Filippa, en mössa och en supercool klänning till Isabell. Klänningen var ett sample och är inte ens märkt med mini rodini. Men den är i en liknande modell som det svarta klänningen med katter som finns ute nu.

Här med glittriga strumpor från danska mo-socks och skor från kenzo.
På lördagen var jag en kort sväng på livlys utförsäljning, det var sista dagen. Jag är inget stort fan av livly, men älskar deras tights! Speciellt deras randiga. 

Filippa här i mössa från mini rodini, kappa från hm, sjal från loppis under min gymnasietid, tights livly och på fötterna uggs.
T-shirt marc jacobs och kofta från wheat.
Senare på lördagen var det första adventsgalej Hos mormor. Gissar att vi "bara" var 40 pers i år. 😊 Filippa körde all in på danskt då.

Jacka, klänning, strumpbyxor från mini a Ture, skor bundgaard. Rosetten kommer från accessoaries by helmina.

Min vackra unge!❤️
Lite övriga outfits.

Tröja - aya naya. Jacka - mini rodini. Kjol - petit bateau. Leggings - mpsocks skor - Nike. 

Bibbi❤️
Kappa - secondhand. Tights - bondon organics. Skor - emu.

Kofta - aya naya. Tröja - wheat. Byxor - wheat. Skor - bundgaard.

Byxor - mini rodini. Tröja - mini a Ture. Kofta - mini a Ture. Skor - bundgaard.

Isabell i en enkel klänning från livly.

Vi har även hunnit med att få upp julpyntet här hemma. Och bakat pepparkakor (som åts upp samma dag)


Julstjärna och obligatoriska julkatter.

Det är mest jul i köket. 
Älskar vår kökshylla med massa olika grejer. Mest sånt som betyder mycket, fina presenter och ärvda pinaler. Och nu, tomtar. 😊
Kategori: hemma kidmattack
Taggar: bondon organics bundgaard julpynt kids outfit mini a Ture mini rodini utförsäljning