Sommarkläder.

Nu är tjejernas garderob påfylld inför sommaren. Mycket danskt. Mini a Ture, aya naya. Andra märken, heart and guts, scotch rebelle, småfolk, petit bateau, mini rodini, etc.
Här kommer en bildström av en del, uppblandat med några gamla favoriter.Kategori: Attack
Taggar: aya naya barnkläder barnmode mini a Ture shopping ticketoutdoor

Att bryta någonting.

Min syster har brutit foten. Gips i 6 veckor. Eventuell operation. 
Hon är ett vattendjuren och har bokat semester i södra Europa om 4 veckor. Jag lider med henne. 
Sommarperson som älskar att bada. Min lilla fina syster (som för övrigt är längre än mig)
Det hände på en sekund. Och vips behöver hon anpassa sig. Tänka om. Planera och strukturera. 
En sekund. 
Man kan bryta massa saker. Alla ben i kroppen, relationer, vanor, ovanor, rutiner, själen.
Alla bryt kräver en omvärdering. Omplanering. Struktur. Hjälp. 
Jag och Filippa åkte till syster och lämnade böcker, godis och dricka. Vi hjälper henne, såklart. Med det vi kan. Och just då var det med omtanke och humor (jag och syrran har ganska rå humor) hon måste skaffa robo-id, så hon kommer igenom säkerhetskontrollen på flyget. Hasta la vista lixom.
Men hon e tuff. Och jag vet att senare i sommar kommer hon springa på bryggan och lära Filippa göra "bomben" utan tvekan. 


Världens bästa giraff!

The crazy giraffe.
Www.thecrazygiraffe.se
En butik med kläder i Saltsjöbaden. Barnkläder. Min passion. 
Louise är en mästare på service! Hon har ett engagemang och är så avslappnad och cool.
Hur jag hittade till giraffen? 
För något år sedan köpte jag de finaste håraccecoarerna av Malin på kids agency, accecoarerna kom från ett danskt märke. Small stuff. Jag kunde inte hitta dem någonstans och frågade Malin om hon visste vart jag kunde hitta dem? 
Hon tipsade mig om giraffen, jag fick nr och ringde Louise. Hon verkligen gjorde sitt yttersta för att jag skulle få min älskade accecoarer. Bara någon dag senare kom de på posten!
Tack Malin! 
Efter det har jag besökt giraffen och Louise. Det är lätt att känna sig hemma på en gång hos Louise på giraffen. Såklart finns en lekhörna till barnen, perfekt när man vill gotta runt bland underbara märken som, mini a Ture, mini rodini, aya naya, nono, petit bateau, må socks, petit schnoor, My bliss, Moi etc. 
Giraffen är inte vilken barnklädesbutik som helst. Giraffen är för dig som vill ha bra blandade märken, med den personlig servicen, engagemanget. 
Grattis bästa giraffen som fyllde 3 år igår!
Mumsiga märken.

Förälskat mig i ett par märken. Bo bo choses. Bang Bang copenhagen. Soft gallery. Så coola kläder. Annorlunda men inte "för mycket". Gillar inte allt från dessa märken såklart. Så är det med alla märken, man får plocka "guldkornen" man gillar. Men om jag skulle välja ett märke, då blir det petit bateau. De har både klassiska, söta och coola kläder. Eller IKKS, också en favorit.

Throwbackthursday

Bildström