Julklappsyra

I år är vi i familjen överens om att det bara blir julklappar till barnen. Trodde aldrig när jag var liten att julklappar skulle bli mindre viktigt för egen del, men som 38 år ung har jag insett att så är det.
Har (tills i år) varit ganska cool med klappar till barnen, de har fått ganska små och enkla grejer av oss. Men märker att 4.5 åringen har önskningar och drömmar. 2.5 åringen hakar ju på storasyster. Tänker på en kENT låt....."jag skulle ge dig, allting du pekar på, men bara när du inte hör, vågar jag säga så....."
Haha! Kan inte låta bli!!!! Vill så gärna att de ska få sina önskelistor! ❤️
Högst på Filippas önskelista är ett barbiehus med hiss. Kidkraft har jättefina! Men dyra. Har dock hittat billigare på eBay. Kanske slår vi till på något av de här två.


Isabell får ett sylvanian hus.


Givetvis med en kattfamilj.

Filippa vill även ha en gunga till barbie, hittade den här på eBay.

Och isabell vill ha en lastbil. 

Vet dock inte vad för slags lastbil hon har snöat in på, och nu har storasyster planterat i hennes huvud att hon ska önska sig en barbielastbil?! Kan bli klurigt att knäcka den. Kanske får hon en sylvanian bil.


Filippa kommer få de här oxå.

Köpt billigt på eBay. Kan bli bråk om dem. Kanske isabell får egna, för julfridens skull.
I övrigt är det frost som gäller, Filippa vill ha frost sängkläder.

Och frostfilmen

Jag vet att min ena syster letar efter en jordglob till Filippa, jättebra och rolig julklapp eftersom hon börjat intressera sig för länder etc.

Jag tycker det är toppen att hitta leksaker secondhand, men min man tycker att vi ska unna dem nya grejer. Så det blir nog så. 
Vi får se hur det slutar 😊