Kreativ person.

Jag har en jättestor släkt på mammas sida, över 25 kusiner. Säkert lika många kusinbarn och ett gäng kusinbarnbarn på det. Jag har kusiner som har barnbarn! Och min mormor är pigg och har fantastisk humor! 
Hur som helst, idag har jag hängt med min yngsta (tror jag) kusin, hon är ialfl bland de yngsta. Hon tog studenten i våras. För någon vecka sen hörde hon av sig och ville komma förbi och låna mina smycken, och fota dem. Såklart fick hon det!
Idag kom hon och hängde. Jag fixade lunchmackor till oss och vi snackade om allt man kan tänka sig. Det är så speciellt med släkt. Jag känner absolut inte alla mina kusiner, och kan till och med känna mig en smula blyg för dem jag träffar sällan. (Vi samlas alla hos mormor varje 1:a advent) hur mkt folk som helst blir vi! Mormor bokar festlokalen i sitt hus, annars får vi inte plats.
Men de kusiner jag har "nära", de som jag vuxit upp närmare, träffat mer regelbundet etc. Det är en speciell relation, kan inte förklara, släktskapet lixom känns. Som ett syskonskap fast mer snällt på nå vis. Svårt att beskriva. Jag är otroligt stolt över min stora släkt.
Nog om det. Min kusin är otroligt kreativ! Hon är en ren naturbegåvning! Älskar hur hon tänker helt utanför ramarna på det där konstnärliga kreativa sättet! Vilka bilder hon tagit av mina smycken!!! Jag kommer aldrig kunna låta någon annan fota mina smycken. Hon har fångat känslan totalt i mina smycken. Här får ni se några bilder.


Tack A! 
1 Lisa Hållstrand Skoog :

skriven

Magriffe begåvade fina konstnär👍 fortsätt mot din dröm

2 Lisa Hållstrand Skoog

skriven

Magriffe begåvade fina konstnär👍 fortsätt mot din dröm

Svar: Tack Lisa!❤️🙏😘
Magriffe Attack