Mini rodini, campadre och julklappar.

Mycket nu de sista dagarna.
Ni vet ju att jag har roddat med julklappar till tjejerna, och att Filippa "planterade" ide i Isabells huvud, om att hon ska önska sig en barbie-lastbil. Och vet ni? Jag har hittat en! Typ. Älskar blocket.


Den här måste ju ändå räknas som lastbil? Hur som helst var den ett kap. Den gulliga säljaren körde hem den till mig, och priset var som en lunch och en fika på stan. Och jättefint skick! Förbannat nöjd.
Beställde ett kidkraft dockhus till Filippa på eBay. Dagen efter fick jag mail om att ordern blivit inställde. Säljaren hade upptäckt fel på dockhusen. Lite irriterande, men samtidigt tur att vi inte hann få hem ett dockskåp med fel på.
Hittade iallafall på en svensk webshop till ett ok pris. Så nu är dockskåp med hiss på väg.

Julklappar klart.

I torsdags var jag på NK, på mini rodini. Älskar katter. Så det här släppet var intressant. Men jag gillade (som vanligt) bara några grejer. Isabell fick den gula klänningen och mössan med svarta katter på. Hon älskar det och vill ha de på hela tiden!


Jag har en affisch över, och tänkte kanske ordna en tävling med den här i bloggen så småningom. Vad sägs? Förslag på tävling?
Igår var jag på campadres utförsäljning i friends arenan. Stort, mycket folk, och mycket grejer. De fyller på på morgonen, sen fyller de på med nytt under hela dagen i mån av tid. För de får ju "städa" och hänga tillbaka grejer hela tiden. Hur som helst, jag köpte en dunjacka till mig själv från dolomite, ett par vinterskor från sorel och ett par vinterskor från nåt italienskt märke (tror jag) till Isabell. Allt för 1500kr. 


Vill du fynda och har tålamodet att rota och leta? Då rekomenderar jag dig att åka dit. 
Öppet idag och imorgon oxå.


Kategori: Attack kidmattack
Taggar: Dolomite barbie campadre utförsäljning julklappar kidkraft mini rodini mini rodini affisch sorel sylvanian