Fotografering av barnen och shopping och extended family.

Alltså igår.
Flickorna var hemma och vi tog det lungt på morgonen.
Vid lunch rörde vi i oss in mot stan, tjejerna skulle välja påskpresenter. 
(Muntert i vagnen 🙈😜)

De får inga påskägg av oss (eller...vi får se) De får ju av alla andra i familjen/släkten, så jag och min man tänkte att de får välja en varsin påskpresent av oss. Inser nu att det var ett dumt upplägg. Klart att vi skulle köpt och present, lagt i ägg och gömt istället! Det är ju lixom hela leta-ägg-grejen som är kul och spännanade. Asch, de får leta ägg hos mormor imorgon.

Jag köpte varsin t-shirt till tjejena igår, från ONE WE LIKE. Alltså.....
Ja ni får se.
Filippa fick den här :

Och Isabell fick den här :

(bilderna är från one we likes's webshop)
Ni måste passa på att shoppa nu, de har grymt påskerbjudande i sin webshop! 25%!!!! 
http://onewelike.myshopify.com  Finns länk här i min profil ochså.
 
Sen mötte vi upp en barndomsvän och hennes pojke, de skulle leka loss i en fotostudio. Min kompis är MAGISK med kameran! Jag älskar hennes bilder. Och det roliga är att stunder när jag tänkte "asch, det här kan det ju inte bli en enda bild av" så plockar hon ut riktiga guldkorn!!! Bilderna blir så levande! Kidsen härjade runt och lekte, hade fikapaus, visade varandra leksaker, hade springtävling, dansade etc. Och hon fångar dem i magiska omedvetna ögonblick. Jag tycker att hon ska jobba med saken. Så bra är hon. Kolla hennes instagram : my_kid_willem 
eller hennes blogg : http://mykidwillem.blogspot.se
Jag blir så sugen på att ta finare bilder på mina tjejer. Alltså, bättre kvalite. Här är några bilder jag tog 🙈 med mobilen. 

 Vi har ju en systemkamera hemma, tror att den är helt ok. Måstae bara förstå alla inställningar.........mmmm.......med mitt tålamod......hahahaha!!! 
Måste ju ha en bra kamera om man ska kunna fånga vildar på bild utan att det blir suddigt. Och ska du kräva av en vilde att stå still, så "dör" ju genast bilden. Tappar magin, och det blir "gjort".
Tänker på diskutioner jag varit med i där man pratat om min rodinis barnmodeller, att de sett så "sura" ut, eller likgilltiga. Det kan ju vara fantastiskt fina bilder ändå. Jag har ochså varit med i diskutioner om barn har roligt under en fotosession, jag skulle säga att det beror heeeelt på fotografen. Barn som bara "får vara", leka och härja runt, de har garanterat roligt. Barn som blir "uppstyltade" och måste posera, har nog mindre roligt. Detta tycker jag att man ser i bilden, tyvärr.  Kika runt på instagram så får ni se. Där finns barn som står i olika superfina outfits, framför samma vägg, på samma plats, i samma pose, och med en trött blick. För alla vi som har barn, VET ju att ett barn knappast skulle komma på den iden själv......vid samma vägg, med samma pose.......knappast.
Nåväl, jag tänker ge det ett försök att öva upp min fotoskills, och hinna fota kling o klang in action lite mer. 
 
Nu tillbaka till handlingslistan. Påskmiddag hos oss idag, med vår extended family. 
När Filippa började förskolan hittade hon en bästis, Kalle. Kalle fick en lillasyster som är ett halvår yngre än Isabell bara. Jag och Kalles mamma var föräldrarlediga samtidigt med småsyskonen, så vi brukade hänga. Sen fick papporna träffas, och de "klickade" oxå. Så vi är två familjer där alla klickar lixom. Skulle kalla det LYX, att i vuxen ålder fån nya vänner. Nära vänner. Vi kallar dem vår extended family, för att det är så det känns. Kan inte komma på ett mer avslappnat häng och umgänge.
Nu ska jag hänga med de här äggsjuka hönorna. (Mobilbild 👆) 
 
Kategori: Attack hemma kidmattack
Taggar: extended family foto mini a Ture my_kid_willem one we like studio
1 Lena :

skriven

snygga blogg snygga bilder och fototn :)
mvh lena

Svar: Tack snälla!🙏😊
Magriffe Attack