Bundgaard.

 Halva vintern har gått. typ.
Och tänkte berätta hur våra bundgaard funkat. 
Båda tjejerna har bundgaards allväders/vinterstövel trigger boots. Tål ne till -40 grader. Kan tvättas i maskin på 40 grader, och tål att stå i torkskåp. Pris :runt 400 kr.
Inte de absolut snyggaste stövlarna, men det är väl ändå inte en allväderstövels kännetecken.
Isabells trigger är i silver. Det är roligt men bundgaards trigger, coola färger. Här gör man något seriöst för att få en praktisk stövel att även se kul och cool ut. Gillar. Tjejerna har aldrig varit vare sig blöta eller kalla i dessa. Lätta att få på och av. Inte tunga. Perfekt sko att ha vid vild lek och på förskolan. Tålig. Mina tjejer började använda sina trigger redan i okt. Dumt av mig. Filippa kan ibland säga att hon inte vill ha dem, "mamma, de är så varma" Och då ska ni veta att mina tjejer är frusna om fötterna. Så det är mycket gott betyg. Vi har aldrig haft någon extra sula i eller extra strumpor. Bara deras vanliga vardagstrumpor i bomull och sen rakt ner i stöveln.
De andra bundgaard tjejerna har är coola, på riktigt. Skinn med texmembran och fodrade med ull. 
Filippas modell, Terry i brons. Isabells modell Tilde i silver. Båda skorna har snörning, och även dragkedja i sidan. Vattenlås innanför plös/snörning och dragkedjan. Pris 850-950 Kr.
Dessa skor.........
Älskar dem! De uppfyller allt jag kan önska av en vintersko. Tjejerna har ej varit vare sig blöta eller kalla i dessa. Vi har ej använt extra sockor eller sulor. De klarar förskolan, festen, vardagen. 
Jag har sagt det förr, de här skorna funkar lika bra till julbordsklänningen, nyårs-stassen eller förskolan, eller lördagshänget. Man luras lätt av att de är så snygga, de blir "finskor". Men de klarar allt. Givetvis blir det slitage. Men....om du tittar på dina egna skor i skinn? tycker du inte att de flesta till och med blir snyggare när de gås in och slits?! Slitet skinn är vackert skinn. (givetvis finns det gränser, du kastar ochså dina skinnskor när de är helt slut) 
Dessa har ochså fått betyget "Mamma, de är så varma". Alltså mycket gott.
 
Jag har den här hösten/vintern läst på flera forum om föräldrar som lagt 700-1000 kr på välkända märken, men som sen i förtvivlan upptäckt att de måste kompletera sina vinterskor med ullsulor, ullstrumpor etc etc.
Jag kommer fortsätta rekomendera bundgaard. 
Happy sunday!
1 Anonym:

skriven

Låter ju som ett par perfekta allvädersstövlar. Tack för tipset!

Njut den här kvällen!

You Rock!!!

Svar: You rock for real! Kram
Magriffe Attack

2 Cecilia

skriven

Har också Bundgaard Trigger i Silver. Den värmer sonen fint. Dock sörjer jag över att silverfärgen fram på skon skavdes av snabbt. Redan efter tre dagar var en stor del borta. Skon är verkligen inte vacker efter användning, men varm i af. Det får vara en tröst :-)

Svar: Åh va tråkigt att de skavdes av så fort! Våra har klarat sig fint hittills tycker jag.
Happy monday!
Magriffe Attack