Lite nytt till våren.

Precis när det börjar bli lite vitt ute (bitvis) så börjar jag tänka vår till barngarderoben.
Isabell har fått ett par danska angulus i guld/rose.
De är så fina. känns att det är bra kvalite. här i en tänkt outfit, slitna men älskade tights från lindex samarbete med littlephant. T-shirt från en liten butik i Sundbyberg. Koftan i svart glitter är från mini a ture. 
 
Filippa har fått tights och klänning från marmar. Tightsen är supermjuka! 
Filippa Fick även ett par jättecoola chinos från scotch n rebelle. REA-shopping. Jag tycker scotch gör supertuffa grejer, men priserna är lite tokiga. Ok att det är kvalite, men känns helt orimliga priser. Upplever scotch som mkt små i strlk. Köper strlk 6 år till min 4.5-åring.
Isabell har fått ett par tights från nova star, vårt första och hittills enda plagg från NS. Hon älskar dem! Jag upplever dem mkt stora i strlk. här strlk 92 på min 2.5-åring.
Oftast gillar jag inte att bland väldigt mönstrade plagg. Men denna kombinationen tyckte jag om. Isabell har lånat Filippas blus från aya naya, strlk 5 år. blev superfint oversize på Isabell.
 
Jag vill gärna se ss15 från hummel. Någon som sett något?
Hittade de här supercoola på rean just nu på stylepit.
De gjorde mig nyfiken på vad som kommer till våren. Gillar hummels modell (vi har flera stycken här hemma) och att de ofta är så coola färger. Tuffa sneakers helt enkelt.
 
I övrigt så har jag bestämt att tjejernas sklkläder blir från mini a tur till våren. Älskar deras färger, och framför allt kvaliten!
 
Som tuff vårjacka har jag inhandlat från i dig denim till Filippa. Första gången vi har ett plagg från IDD, ska bli spännande att "känna på". Köpte den här superfina på rean nu.
Den är både tuff och fin/gullig.  Och en modell som litegrann aldrig går ur tiden. När jag var....yngre, så hade jag en vinröd, och en svart, då kallades de "bomberjacka"
Kommer passa Filippa.
Jag kan tipsa er om att de har superrea på i dig denims hemsida just nu!
www.idigdenim.se
 
Happy shopping!