Jag hela sommaren igenom.

Ett av mina favoritmärken, one we like. Gör även t-shirts till damer/kvinnor/ladies.
Så, min skönaste, coolaste outfit i sommar!
One we like t-shirt.
Hm jeansshorts.
Vita birken.


Kategori: Attack
Taggar: one we like

Laddar upp.

Jag har kommit in på skola!
31 augusti (på min födelsedag) börjar jag en ettårig utbildning i silversmide och smyckesdesign på folkuniversitetet. Helt galet. När jag fick beskedet (via mail) så blev jag helt desorienterad och rös på hela kroppen! Var tvungen att ringa upp skolan och dubbelbekräfta. 
Hur som helst så är målet långt där framme att kunna göra mer smycken, och kanske till och med till viss del kunna försörja mig på det. 
Tänk vilken lyx! Att få lyfta sin hobby och passion till en högre nivå! 
Hur som helst, det finns (fanns) en butik i city som heter continenta, där en kan köpa ALLT i pärlväg, stenar, presentaskar, tänger etc. Etc.
De tömmer nu sitt lager.
"Fyll en påse med vad du vill för 100kr"
Ja tack.
Bananas.
239kr totti. 
Ping!

Klart jag bunkrat!

Pirayan och jag en egen dag.

Igår hade jag och min Isabell en egen dag. Vi gick på loppis med älskad Paris-kusin på förmiddagen. Lunch. Och sen iväg på event!
Mitt enorma intresse för barnkläder gör att vi ibland får såna här fantastiska tillfällen! 🙏💚 jag har mina favoritmärken men anser att ALLA märken/stilar (i stort sett) har något jag fastnar för. 
Jny colourful kids är ekologiska barnkläder med klara starka färger och mycket mönster. Det som gör dem speciella och extra roligt (tycker jag) är att de även säljer sin tyger på metervara! Så hittar du ett tyg du gillar extra mycket, så är det bara din egen kreativitet (och möjligen sykunskaper) som sätter gränserna! 
Under sommaren kommer jny ha en popupstore på Bondegatan 48 på södermalm. Jag rekomenderar dig att svänga förbi!
Prisklass : medel 👌

Den här kaninen föll mig i smaken! Till vita sneakers blir det en cool-gullig kombo. Precis som jag gillar. Den här fick vi med oss hem.💚
Sommrigt

Retro
Färgglatt enkelt
Värdinnor och värd🙏
Isabell valde. Det blev dessa två och en klänning till, med "diamant"mönster.
Tillställningen var väl planerad, det fanns tid och plats för alla inbjudna. En mycket generös presentpåse. Tack snälla!🙏💚
Självklart delade Isabell med sig till sin storasyster när vi kom hem. 
Kategori: Attack kidmattack
Taggar: barnkläder eko event jny colour kids popup store södermalm