WOW! Tänk på HALT.

Alltså.....TACK!
När jag vaknade imorse hade jag fått kommentarer, sms, meddelanden etc.
Visste inte att gårdagens inlägg skulle påverka SÅ mycket!
Så fina orda, tankar och många som kände igen sig i stort och smått. TACK alla!
Det kom en del frågor oxå.
Ska försöka svara här.
Jag är ur min depression sen ganska långt tillbaka, eller långt och långt....men så pass länge att jag inte riktigt minns när den släppte. Utmattningen gör sig påmind fortfarande i form av akut och överrumplande trötthet. Kan känna mig lite handikappad i det, eftersom jag faktiskt trivs med att vara aktiv, och ni som känner mig vet att när jag är engagerad, då brinner jag. All in lixom.
Mitt mål är ju att få en jämn balans. Eller jämnare. Hela tiden lär jag mig vad som funkar, och vad som inte funkar för mig. Håller mig till basen. Se till att HALT är ok. Ni vet, Hungra, Angry, Lonley, Tierd. Enkelt att komma ihåg och tar en hand om HALT så kommer en ganska långt.
Utredningen fick mig att förstå att jag ÄR en person som bör arbeta praktiskt, jag är bra på det. Jag kommer alltså inte att gå tillbaka till mitt jobb. Jag är mindre bra på att prestera administrativt, speciellt under tidspress. Jag vet inte ännu vad eller hur eller när jag kommer göra något annat, men jag vet att det kommer vara något som....passar mig. Kanske förverkliga en och annan dröm......
Angående medicin, så har jag ännu inte bestämt mig. Får se, an sak i taget.
Det senaste året har jag oxå mött så otroligt MÅNGA nya, inspirerande, talangfulla, godhjärtade personer. Som magi, har den ena efter den andra coola personen trillat in i mitt liv. Jag är helt övertygad om att det finns en mening med det. Ju närmare du är ditt eget jag, desto fler personer med "gott" möter du. Som att din egen energi attraherar annan god energi. Ok, flummigt.....hahahaha! Men jag ÄR lite "flummig", alltid varit.
Jag och min pappa brukade ha låååånga ganska djupa samtal om livet, döden, människor, beteende etc.
Kommer aldrig glömma när vi satt en sen kväll och pratade om "tanken bakom tanken bakom tanken"....hahahahaha.....
Ok vänner.
Over and out.
Nu ska jag meditera lite. Alltså smida lite silver. För mig, total avkoppling och uppladdning.